Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve falmları organize olarak konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın kalıplı çalışmasını tedariklemek kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden dahişenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse hizmet bünyelmalıdır.

Yangın bapsı; kişi sağlamlığını koruyup yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle tasarruf vadiından kâr edinmek amacı ile meydana getirilen, en fazla 100 kişi kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta zat adetsına demetlı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele kırmızıınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabil kriterlerin de fazlasıyla önemle kovuşturulma edilmesi gerekmektedir.

Yangın kapısı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının öteki bölgelere yayılmasını kösteklemek bâtınin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Hatta, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, uygun şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bunu tedariklemek için yaylı menteşeler kullanılması yerinde değildir , kanat yüzey kayranı ve ağırlığına göre kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

 Fonksiyonel başüstüneğu derece dekoratif tasarımlara da malik olan yangın bapları, camlı yangın bapları, ivedili çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bedii kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine münasip olarak yapım edilme seçeneklerine de sahiptir.

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın katı saf yangının başka alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının muayene altına hileınması kolaylaşır ve elan ziyade dokunca vermesi önlenir.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin toplanmış halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul projelerde yangın ve acil konum önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra sıyanet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz yeğin uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Bu proje, baştan aşağı yönetmeliğe orantılı şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye izinını alarak imalat sorunlemlerine başlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada henüz ciddi bir vadi yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle yalnız iletişime geçerek hizmetimizle ait detaylı olgun alabilirsiniz.

Ancak adidaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda tek yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması zorunlu olarak akseptans edilmektedir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının resen kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve yamanın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı pıtrakı hummalıya kapanmaktadır.

Report this wiki page